Over ons

De verborgen parels van Oyster

Bij woonaccessoires webshop Oyster vind je stijlvolle en prachtige artikelen om jouw huis mee op te vrolijken. Zie jij schoonheid in minimalistische en functionele designs? Of gaat jouw hart sneller kloppen van rustieke, landelijke interieurs? Wij hebben woonaccessoires in stijlen voor iedereen. Vul elke ruimte van jouw woning aan met eigenzinnige en populaire vazen, kussens, potjes, placemats en meer! Ontdek onze interieur parels en haal jouw favoriete decoratie in huis of doe het cadeau aan iemand.

Ook voor interieuradvies met betrekking tot decoratie of styling van jouw woonruimtes kun je bij Oyster terecht.
Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

De reis van onze interieur parels

Oyster is ontstaan vanuit een verborgen passie. De eigenaresse van Oyster, Leila richtte een tijd geleden verschillende ruimtes van het Dream Hotel Amsterdam in. Elke kamer van het hotel kreeg een andere stijl. Zij kocht de woonaccessoires in en kleedde alles perfect aan. De energie die zij kreeg van het matchen van bijpassende accessoires met de verschillende kleuren en meubels voelde geweldig! Een kleine accessoire kan een groots effect hebben op het interieur. Dat gevoel moet toch iedereen ervaren? Het was het begin van Oyster, een woonaccessoires webshop met parels die jou dat datzelfde gevoel meegeven.

De reis van onze interieur parels

Oyster is ontstaan vanuit een verborgen passie. De eigenaresse van Oyster richtte een tijd geleden verschillende ruimtes van het Dream Hotel Amsterdam in. Elke kamer van het hotel kreeg een andere stijl. Zij kocht de woonaccessoires in en kleedde alles perfect aan. De energie die zij kreeg van het matchen van bijpassende accessoires met de verschillende kleuren en meubels voelde geweldig! Een kleine accessoire kan een groots effect hebben op het interieur. Dat gevoel moet toch iedereen ervaren? Het was het begin van Oyster, een woonaccessoires webshop met parels die jou dat datzelfde gevoel meegeven.

Persoonlijke & handgemaakte woonaccessoires

De collecties van Oyster bestaan uit onderscheidende woonaccessoires die hand geselecteerd zijn. Om lokale ondernemers te steunen, kopen wij de producten direct bij hen in. Zo kun jij jouw interieur aanvullen met items die uniek en van uitstekende kwaliteit zijn. Sommige producten zijn handgemaakt in het buitenland, zoals de potjes met gouden ornamenten uit Marokko. Bij aankoop van deze producten steun jij dus een lokale ondernemer!

Persoonlijke aandacht – voor zowel de klant als de maker van producten – vinden wij erg belangrijk. Jouw bestelling pakken wij dan ook met passie en liefde in. Als je op zoek bent naar iets specifieks, laat het dan vooral weten. Wij denken graag met je mee om het mogelijk te maken! 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.
Product toegevoegd!
Dit product is al toegevoegd aan jouw Wensenlijst!